Kære Medlem af Køng Museums Støtteforening

Vedlagt fremsendes dagsorden for vores generalforsamling på Køng Museum mandag den 26. februar 2018 kl. 19.

Efter generalforsamlingen vil et af vores medlemmer, arkæolog, mag.art. Anne Hedeager Krag, fortælle om storfyrstinde Olga.

Storfyrstinde Olga var yngste datter af den russiske Zar Aleksander III og den danskfødte Kejserinde Dagmar. Storfyrstinde Olga fik et meget dramatisk liv. Hun blev født i purpur og døde i eksil i Canada efter at have tilbragt 18 år på en proprietærgård i Ballerup. Anne er medudgiver af en bog om Storfyrstinden.

Det ville glæde os, hvis I kunne have lyst til at komme til generalforsamling med efterfølgende foredrag.

Hanne Tommerup

Køng Museums Støtteforening

Køng Museum, Bygaden 27, Køng,
4750 Lundby 31 43 38 91