Stof på Stof & Sting på Sting er titlen på forårsudstillingen, som kraftigt rykker på opfattelsen af traditionelt håndarbejde med nål og tråd.

Ida Bang Augsburgs store gobeliner
De store håndbrodere gobeliner har et mylder af detaljer (se vedlagte foto). Gennem 10 år har Ida Bang Augsburg broderet gobeliner, som først blev udstillet i 2016. Motiverne opstår undervejs i processen. Ida har aldrig lært at brodere, men bruger nålen og de mange garntyper som en kunstmaler bruger en pensel.

Nete Riemanns tekstile billeder
Med udgangspunkt i en skitse eller et digt påbegynder Nete Riemann opbygningen af sine tekstile værker lag på lag. Det giver værkerne en 3-dimentional og eventyragtig virkning. Inspirationen kommer fra naturen: jord, himmel, ild og vand, og hvert billede udtrykker et nyt univers.

Grete Balles ”Syninger”
I såvel malerier som tekstiler har Grete Balle altid gået nye veje, og hun har udstillet sine værker i mange lande. I hendes vævede skulpturer og i hendes ”syninger” er motiverne stadig abstrakte og kraftfulde men dannet af en kombination af både tynde stoffer og rustikke skrotmaterialer.

Bodil Rasmussens stofbilleder med fuglemotiver

Bodil Rasmussen er kendt for sine sirligt syede stofbilleder med naturalistiske fuglemotiver med sans for farver og form. Bodil Rasmussen bor i Karrebæksminde og får sin inspiration fra naturen lige udenfor døren.

Kom og hør om Nete Riemanns tekstile verden: Min kreative“dialog”med mine billeder

Søndag den 22. april kl. 14-16

Nete vil fortælle om arbejdsprocesser og inspirationen til hendes værker

Pris 100 kr. Inkl. entré, kaffe og kage

Medlemmer af Køng Museums Støtteforening: 60 kr.

Tilmelding på mail: koengmuseum@gmail.com er nødvendig, da der kun er plads til 36 personer.

“Først til mølle-princippet”