Julegaveværksted på Køng Museum den 24. og 25. november kl. 12 – 16

De allerfleste giver julegaver, og de allerfleste vil helst give noget originalt, som ikke koster så meget. Det har vi en løsning på, idet vi åbner en julestue, hvor små hjemmelavede julegaver kan fremstilles i weekend’en 24. – 25. november kl. 12 – 16.

For børn og forældre/bedsteforældre
Julegaveværkstedet er tænkt som en hyggelig indledning til julens oplevelser.  Man er endnu ikke blevet stresset over alt det, man skal nå, og man har endnu det fulde overblik over, hvem man gerne skulle give gaver til. Værkstedet er først og fremmest tænkt for børn, men alle forældre og bedsteforældre er meget velkomne til at deltage i aktiviteterne.

Juletræet tændes.
Byens juletræ vil blive tændt som indledning til aktiviteterne. Der vil ske forskellige ting i løbet af week-end’en, som vil blive annonceret i pressen og sendt direkte til jer i vores julenyhedsbrev.

Weekend’en er planlagt som en familieudflugt til Køng Museum, hvor vores museumsværter vil hygge om jer og sætte jer i en begyndende julestemning uden stress og jag. Sæt derfor allerede et kryds i kalenderen ud for den 24. og 25. november.

Vi glæder os til at se jer!