demonstrerer i løbet af sommeren hørberedning rundt om i landet.  Hvis man har lyst til at forsøge sig med at bryde, skætte og hegle hør – og se det blive spundet, kan man  besøge Det rullende Hørværksted  rundt omkring i sommerlandet. Herunder kan man se, hvornår de er hvor – måske til inspiration for en søndagsudflugt?

Ved arrangementerne på Kongsgården i Lejre, Tadre Mølle og Maribo Frilandsmuseum kan man også møde blegekonerne fra Vintersbølle Bleg, som demonstrerer, hvordan det gråbrune hørlærred kan blive fint hvidt.
11/6: Kongsgården, Lejre
9/7: Tadre Mølle
15/7-22/7: Middelaldermarked på Voergaard Slot
12/8: Vikingemarked, Borgcenteret i Vordingborg
19/8-20/8: Vikingeskibsmuseet i Roskilde
27/8: Frilandsmuseet i Maribo
1/9-2/9: Stege Sildemarked
9/9: Lejre Økomarked

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA