Sommerudstillingerne på Køng Museum begynder søndag d. 9. april,  Palmesøndag, med udstillingen “Alle Tiders Broderi”, som både viser broderihåndværket i et historisk og et nutidigt perspektiv.  Det er igen blevet in at brodere.  Det giver ro i en hektisk hverdag, og man kan nyde frit at bruge sin kreativitet.  Udstillingen kan inspirere med eksempler på mange forskellige teknikker og stilarter – fra gamle, fine navneklude udlånt af Museum Lolland-Falster til helt nye måder at bruge både gamle og nye broderiteknikker og materialer på.

Udstillere er: Jytte Harboesgaard, Anni Bloch, Maj-Britt Bille, Lis Lindkvist, Tine Wessel og Karen Marie Dehn m.fl.

Velkommen til fernisering på udstillingen søndag d. 9. april kl. 13.00!

Søndag d. 23.4. kl. 14 kommer Jytte Harboesgaard og Anni Bloch og fortæller om deres broderier på udstillingen og om deres teknikker.

Udstillingen vises til og med mandag d. 5. juni (2. pinsedag).