Martine MyrupUdstillingen omfattede 7 spændende, professionelle tekstilkunstnere fra hele landet, der alle eksperimenterer med nye materialer, teknikker og former.

Anne Bjørn arbejder og underviser i vidt forskellige materialer og teknikker. I Køng kunne man bl.a. se “Gult spind” som er vævet i papir og acryl i flere lag, som giver en særlig skyggevirkning. Det er udført på Statens Værksteder for Kunst.

Karina Nielsen Rios viste på udstillingen rumdelere vævet i forskellige teknikker og materialer som rustfrit stål, papirgarn og polyester. Desuden en prototype på en taburet hvor håndvævet hør og biopolymer sammensvejset er formet til en taburet i et samarbejde med DTU.

Lise Frølund er væver og benytter de digitale hjælpemidler og nye teknologiske materialer sammen med den traditionelle håndvæv til bl. a. billedvæv og tekstiler med lyskabler.

Signe Lybecks  farvemættede trykte tekstilbaner med digitale mønstre blev vist i flere typer puder.

Martine Myrup genbruger gamle tekstiler, der bliver klippet og syet sammen til nye mønstre i patchworkteknik til krukker i forskellige former. Hendes arbejder var lige inden udstillingen blevet belønnet med et rejselegat.

Tina Ratzer, der også har samarbejdet med Martine om krukkerne, viste bl.a. store vægtæpper i speciel rå ryateknik vævet på Statens Værksteder for Kunst.

Birgit Daa Birkkjær udstillede mange fine små lågæsker i hør. Samme str. men med forskellige naturelementer fra havet og stranden ved Ebeltoft. De er vævet fladt og derefter formet.